Maatwerk: Sales Optimalisatie

We leren elke dag nog en komen nog steeds nieuwe cases tegen waar we een prachtig maatwerk traject omheen mogen ontwikkelen. De trajecten worden veelal opgebouwd uit vergelijkbare componenten en bovenal, ons gedachtegoed ligt daar altijd aan ten grondslag.

Niet elk traject laat zich in een hokje stoppen

Prospectory is wat we noemen een verkoopresultaatbureau: een statement waar we achter mogen staan met onze referenties. Prospectory helpt organisaties namelijk bewezen het maximale rendement uit effort sales effort te halen. Dit bereikt Prospectory door o.a. training en coaching van de salesafdelingen. Daarnaast maakt Prospectory u ook scherp op het profileren van kansrijke bestaande en nieuwe producten en diensten van uw organisatie. Dit doen we met inzet van onze “Wasstraat”, “Leadgen Big for Resellers” en dit hoofdstuk in onze propositie: Maatwerk Sales Optimalisatie.

Kansen herkennen, planmatig commercie aanpakken en resultaten opleveren

Hoe groot is uw markt eigenlijk? Haalt u het maximale uit de potentie van uw business en uw totale markt als doelgroep? Waar moet u naar kijken? Onze partners brengen elk minimaal 12 jaar commerciële ervaring in op uw case, om specifiek voor uw business het onderzoek, consultancy, planmatig werken en renderende business cases te ontwikkelen. Voor alle producten en diensten van Prospectory geldt, uitdagen werkt beter dan “u vraagt wij draaien”. Prospectory zal u dan ook uitdagen om uw sales team, het verkopen, de deals sluiten; uw commercie echt scherp te stellen.

Onze overall werkwijze

Herkent u deze stappen?

  1. Probleem
  2. Plan
  3. Oplossing
  4. Resultaat
  5. Opvolging

Kunt u eerlijk zeggen dat u dit constructief en planmatig heeft opgenomen in uw business? We zien de uitdagingen onder onze klanten op MKB en corporate niveau nog dagelijks; uw commercie scherp stellen is een doorlopende uitdaging, zelfs voor doorgewinterde commerciële professionals. Als end-to-end sales specialisten helpen we u actiematig maar ook doorlopend met het maximaliseren van uw commerciële output en het benutten van kansen in de markt.

Van urgentie toetsen naar project uitvoering

Prospectory toetst de urgentie van een actie van een bedrijf, de bereidheid van het bedrijf voor deze actie en de haalbaarheid van deze actie voor dit bedrijf. Daarnaast biedt Prospectory begeleiding zodat de klant deze actie blijft herhalen, zodat de klant sales blijft doen.

Prospectory gaat uit van de volgende stappen en standaarden:
• Herkennen van het probleem van het verkopen
• Stukjes uit het verkoopproces eruit halen om te optimaliseren
• Welke cases gaan klanten opleveren?
Frits Willem Bakker

Frits Willem Bakker

Managing Director

Frits brengt u passie voor sales. Hij laat zien dat sales overal haalbaar is, ook binnen uw organisatie. Hij leeft zich in in úw organisatie, kent de dynamiek van uw markt en heeft een sterke intuïtie voor wat werkt en niet werkt. Hij kent het klappen van de zweep, is doelgericht én actiegericht en vanuit die invalshoeken positief confronterend naar uw team.

Deze en onze andere diensten verzorgen we voor onder meer: