CASE – PlasBossinade Advocaten Notarissen

Frouke van Laar PlasBossinade 200x200

Prospectory is een enorme stok achter de deur!

Frouke van Laar – Marketing & Communicatie Adviseur

Frouke van Laar PlasBossinadePlasBossinade advocaten en notarissen is een toonaangevende juridische dienstverlener in Noord-Nederland, gevestigd in Groningen. PlasBossinade is in het Noorden de organisatie met de meeste juridische experts en andere adviseurs onder één dak. Zij behartigen de juridische zaken van veel grote tot kleinere ondernemingen, overheden, instellingen en particulieren in Noord-Nederland en daarbuiten.

Business genereren door middel van een geolied proces, discipline en vaardigheden, dat is waar PlasBossinade behoefte aan had. Professionalisering van de acquisitiekracht om duurzame groei voor de lange termijn te waarborgen. “Bovenal het inbedden in de organisatie, dat het normaal wordt om business genereren tot het dagelijkse werk te zien”, aldus Frouke van Laar, Marketing & Communicatie Adviseur bij PlasBossinade.

Door middel van hands-on interventies en sturing door Prospectory is een proces geborgd waardoor de deelnemers nu zelf gaan doen wat nodig is om business te genereren. Opvallend hierbij is hoe Prospectory onderdeel uitmaakt van de organisatie. “Prospectory staat dichtbij ons, verdiept zich in PlasBossinade als klant en is voor ons een stok achter de deur die we nodig hebben!”.

Inmiddels heeft het project concrete opdrachten opgeleverd. Medewerkers durven nu cross-selling toe te passen en zijn pro-actiever in het genereren van business bij nieuwe klanten. De eerste groep heeft nu nog 1-1 coaching en inmiddels is ook de tweede groep gestart.

“Prospectory neemt de medewerkers aan de hand, laat ervaren dat sales niet zo ver van je af staat en is een enorme stok achter de deur! Bovendien bereid 24/7 mee te denken!”


Wil je meer lezen? Neem even een kijkje bij onze cases!