Alle ondersteuning

U haalt graag het maximale uit uw marketingacties en uw verkoopcampagnes. Prospectory ondersteunt u bij de invulling en de uitvoering.

Sterke afspraken

Wij leren uw team effectief afspraken te maken. Of wij maken de afspraken voor u. Maar eerst brengen we de kooptriggers in kaart, maken we helder voor wie een afspraak relevant kan zijn en stemmen we uw propositie precies af op de doelgroep. Zo kunnen we slim bellen.

Steeds warmere leads

Wij leren uw team om uw prospects van koud naar lauw naar warm te brengen. Om een relatie te bouwen en – steeds weer – een passende vervolgactie te plannen. Of dat nu het toesturen van informatie is, het uitnodigen voor een event of het plannen van een nieuwe belafspraak.

Continue dataverrijking

Wij zorgen ervoor dat uw salesdata steeds op orde zijn. Met alle informatie die ertoe doet. Dat is meer dan de juiste contactgegevens. Wat wil uw klant? Wat speelt er? Een up-to-date relatiebestand is geld waard. Zo treffen marketingacties doel.

Bijsturen wanneer nodig

Eén van onze partners springt bij u in. Hij begrijpt uw business door en door en vertaalt uw wensen naar de juiste acties. Als een project onvoldoende vruchten afwerpt, zetten we het programma tijdelijk stop. Dan kiezen we voor een andere aanpak of een andere invalshoek, samen met u. Zo verliest u geen tijd.

Versterken van uw marketing

Onze leadgeneratie-activiteiten sluiten nauw aan bij uw marketingacties. Daar zorgen wij voor. Met de feedback uit de leadgeneratie kunt u bovendien uw marketing steeds relevanter maken. Zo versterken leadgeneratie en marketing elkaar.

24/7 dashboard

U heeft dag en nacht toegang tot een beveiligde omgeving met alle informatie over uw programma. Denk aan voortgangsrapportages, analyses, profielen van prospects, feedback uit acties. Zo weet u precies wat er speelt.

Onze opdrachtgevers