Lonende marketing

Acountable marketing met resultaat

Wat is lonende marketing?

Een effectieve marketing campagne is er één welke echte, kwalitatieve leads oplevert. Dit noemen we lonende marketing, marketing met resultaat. Doelgerichte acties op kleine of grote schaal welke u niet allee budget kost maar ook resultaat oplevert. Wilt u zoveel mogelijk prospects enthousiast maken voor uw boodschap? En ziet u graag dat uw prospects uw naam herkennen en vertrouwen?

Het doel van lonende marketing is om de leadgeneratie te laten versterken door middel van marketing effort. Het doel blijft conversie: leads en sales als rendement uit uw investering. De marketing ondersteunt en faciliteert warme en koude acquisitie om tot dit resultaat te komen. Met lonende marketing maken we uw investeringen in marketing en communicatie daarmee accountable, zinvol en dus lonend.

Naamsbekendheid

Door het gebruik van lonende marketing komt u actiematig of op herhalende basis meer in het zicht van prospects. Het verhoogt ook de naamsbekendheid voor uw organisatie, waardoor het eerste telefonische contact makkelijker te maken is.

Navolging acquisitie

Naast de marketing effort is het ook van belang dat de acquisitie wordt nagevolgd. Dit kan middels marketing en communicatie bijvoorbeeld opgevolgd worden per e-mail of brochure, door productsheets en andere uitingen. Om tot het beste resultaat te komen is het telefonisch opvolgen van de actie vaak de beste keuze.

Hoe gaan wij te werk?

Wij integreren marketing in leadgeneratie voor u. Denk hierbij aan onder meer:

 • Mailing

  Krachtige mailingen waar nodig is

 • Events

  Uitnodigingen voor aansprekende events en dergelijke

 • Landingspagina's

  Tijdelijke landingspagina’s

 • Brieven

  Persoonlijke brieven

 • Acquisitie

  Versterkte telefonische acquisitie

 • Resultaat

  Meetbare resultaten van uw marketingactiviteiten

Deze en onze andere diensten verzorgen we voor onder meer: