Slim CRM

Stel, u heeft veel prospects, meerdere proposities en u werkt met veel verkooppartners. Hoe behoudt u het overzicht? Prospectory vergemakkelijkt het proces graag voor u met onze CRM oplossing voor organisaties met een hoog volume aan klanten of verkooppartners.

Wat is slim CRM?

CRM: customer relationship management. Het omvat alle aspecten van interactie die een organisatie heeft met de klanten, zowel verkoop als service gerelateerd. Maar hoe gaat hier op groot volume mee om? Wij vergemakkelijken het proces graag, daarom ontwikkelden we een tool op basis van Microsofttechnologie speciaal voor een groot volume aan klanten en verkooppartners.

Voor wie is slim CRM?

De customer relationship management tool hebben wij speciaal ontwikkeld voor ondernemingen met veel klanten of met veel verkooppartners.

Waarom slim CRM gebruiken?

Het helpt u om uw prospects systematisch te benaderen. U pakt alle kansen en laat niks meer liggen. Onze tool herinnert u aan cross-selling, up-selling en herinnert u eraan om contact te leggen. Door te kiezen voor het slim CRM van Prospectory kunt u:

  • klantenervaringen personaliseren
  • zorgen voor proactieve ervaringen
  • klantenbinding voorspellend maken

Wat doet Slim CRM voor uw organisatie?

De tool omvat uw volledige pipeline. Al uw klanten, partners, propositie, benodigde acties, etc. Het maakt niet uit hoeveel klanten u heeft of hoeveel verschillende afdelingen u binnen het bedrijf heeft. Al heeft u 5.000 partners die tien verschillende technologieën aan 25.000 klanten verkopen. Allemaal krijgen ze een plek in het customer relationship management systeem.

Deze en onze andere diensten verzorgen we voor onder meer: