Offline marketing & communicatie

Direct in contact met uw doelgroep komen? Pas dan offline marketing en communicatie toe. De end-to-end sales specialisten van Prospectory zorgen voor een maximaal rendement uit offline marketing en communicatie voor uw organisatie. Ons onderscheid? We werken van het gewenste resultaat terug naar de vereiste acties en het gewenste bereik van de campagne. Planmatig en onderbouwd werken aan resultaat.

Waarom offline marketing en communicatie door Prospectory

De interactie bij offline marketing en communicatie is concreter dan wanneer u enkel online de interactie aangaat met uw (potentiële) klanten. Iets wat vereist is wanneer u een complexe dienst of gecompliceerd product op de markt brengt. Uw marketing en uw sales kunnen offline kort schakelen op de situatie en vragen van de relatie, waardoor de kans op verkoop vergroot wordt.

Door de tijd een aandacht te investeren in de één op één relatie vergroot u de kans op een directe, maar ook uitgestelde verkoop. De combinatie met online marketing vergroot uw bereik en ‘touch points’, de plekken waar uw relatie geconfronteerd wordt met uw merk. Als verkoopresultaatbureau werken we van het gewenste verkoopresultaat terug naar de vereiste stappen om in contact te komen. Met de inzet van onze specialisten en ons partner-netwerk brengen we een constructieve, resultaatgerichte campagne binnen handbereik. Kijk eens bij onze referenties om te zien hoe zij de resultaten uit onze campagnes ervaren.

Welke resultaten boekt u met offline marketing en communicatie

We bieden ondersteuning en capaciteit bij offline marketing en communicatie wanneer u de ruimte of expertise niet hebt binnen uw team of organisatie. Van acties ontwikkelen, begeleiden en uitrollen tot het opvolgen van de respons. Hierbij kunt u denken aan direct marketing acties, evenementen of out-of-the-boxcampagnes.

Behoefte aan deze capaciteit en ondersteuning bij uw offline marketing en communicatie? Neem eens contact op om meer te horen over hoe we voor onze andere klanten te werk gaan, of een directe kennismaking tussen onze organisaties. Daarmee bewijzen we direct de waarde van de combinatie van kanalen!