Sales gesprekstechnieken

Wilt u verbluffende indruk maken bij een potentiële klant?  Wilt u resultaat boeken na een eerste gesprek? De training ‘Sales gesprekstechnieken’ laat u alle stappen van het salesgesprek zien.

Wat leveren sales gesprekstechnieken op?

Wanneer u een sales gesprek met uw potentiële klant heeft, levert dit vrijwel onmiddellijk resultaat op. Door middel van sales gesprekstechnieken kunt u uw potentiële klant leren kennen. Indien u gebruikmaakt van onze sales gesprekstechnieken kunt u uw klant zelfs sturen. Stuur ze in de voor uw gewenste richting.

De training ‘sales gesprekstechnieken’

Door middel van onze training sales gesprekstechnieken krijgt u uitvoerig de stappen van een goed sales gesprek zien. Door het volgen van onze training krijgt u een grondige basiskennis van het verkoopproces en de gesprekstechnieken. U kunt antwoorden op de volgende vragen in onze sales gesprekstechnieken trainingen verwachten:

  • Hoe gaat een gespreksopening te werk?
  • Hoe maakt u een behoefteanalyse?
  • Hoe herkent u de koopmotieven?
  • Hoe kunt u het beste argumenteren?
  • Hoe kunt u onderhandelen en het gesprek afsluiten?

Resultaat van de training sales gesprekstechnieken

Door de training sales gesprekstechnieken gaat u zelfverzekerd en enthousiast een verkoopgesprek in. U weet hoe u een structuur moet doorgronden en hoe u een relatie met een klant opbouwt en behoudt. Ook kunt u met wederzijds respect een onderhandeling ingaan en het gesprek positief af te sluiten. Met een nieuwe opdracht natuurlijk.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van de training sales gesprekstechnieken? Bel naar +31 (0)30 210 79 36 voor meer informatie over de training.

Frits Willem Bakker

Frits Willem Bakker

Managing Director

Frits brengt u passie voor sales. Hij laat zien dat sales overal haalbaar is, ook binnen uw organisatie. Hij leeft zich in in úw organisatie, kent de dynamiek van uw markt en heeft een sterke intuïtie voor wat werkt en niet werkt. Hij kent het klappen van de zweep, is doelgericht én actiegericht en vanuit die invalshoeken positief confronterend naar uw team.