De meest gevraagde salestrainingen

Sales kent zo zijn fijne kneepjes. Hoe voert u een gesprek op directieniveau? Hoe verkoop ik mijn product als een dienst? Hoe kunt u verkopen zonder te hoeven ‘verkopen’?

Voor meer slagkracht

Wij trainen salesprofessionals, managers en ondernemers. We trainen ook vakspecialisten als accountants, fiscalisten, juristen en IT’ers. Uitgaande van úw praktijk, uw leads, uw wensen en vragen. Zo boekt u meteen resultaat.

Ons commerciële trainingen, onze management trainingen en de overige trainingen hebben allemaal het doel om u met meer slagkracht te laten werken.

PROSPECTORY SUMMER SCHOOL


Kom Slimmer de Zomer Uit!

Gas terug of gas erbij?

  • De zomer is de tijd waarin veel bedrijven even gas terugnemen. Klanten zijn met vakantie en alles is wat rustiger. Neemt u ook gas terug of geeft u gas bij?

Inspiratie en aanscherpen commerciële vaardigheden

  • U heeft ze vast wel in uw team, goed opgeleide professionals die op bepaalde commerciële vlakken nèt niet comfortabel of bekwaam zijn. Gebruik de zomer om hen te inspireren en scherper terug te laten komen!

Drie praktijkgerichte en interactieve workshops van 3 uur

Belangrijke Informatie

  • Maximaal 8 deelnemers per workshop.
  • € 275,00 per deelnemer per workshop, excl. B.T.W., vooraf te voldoen.
  • Locatie: Koetshuis, Sloterweg 1301 Amsterdam.
  • InCompany mogelijk vanaf 6 deelnemers.

Voor meer informatie:

Alexander Hilberts, Manager Training & Coaching

Alexander.hilberts@prospectory.com
+31 6 27 650 310

HAAL DE BESTE KLANTEN UIT DE MARKT


 Prospectory webinar over buyer personas

Het benaderen van de juiste contactpersoon wordt steeds belangrijker. Natuurlijk vanwege de GDPR maar ook omdat de klant verwacht dat u ingelezen bent in hun behoeftes. Bij Prospectory weten we precies hoe u de contactpersonen in kaart kunt brengen. Om dit goed te kunnen doen, stellen we eerst buyer persona’s op.

Om u en uw organisatie meer inzicht over dit onderwerp te geven, biedt Prospectory een Buyer Personas webinar aan. Ons team houdt zich dagelijks bezig met het in kaart brengen van de juiste persona’s en weet precies wat wel en niet werkt. U leert de basis over het opstellen van de persona’s, waar u op moet letten, welke informatie u moet verwerken en hoe dit past binnen de nieuwe privacywetgeving. Een mooie en nuttige oefening om u voor te bereiden op een nieuw sales & marketingseizoen.

Voor wie?
De masterclasses zijn bedoeld voor sales & marketingspecialisten, data-analisten en andere geïnteresseerden.

Wanneer: 16 juli en 31 augustus 2018
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 50,00 per persoon

SCHRIJF U IN EN ONTVANG 1 UUR GRATIS COACHING!


Schrijf u nu in voor één van onze salestrainingen en ontvang 1 uur gratis coaching op telefonische acquisitie!

U kunt rekenen op waardevolle tips, vlottere gesprekken en een beter bel-resultaat.

BELTRAINING VOOR SLECHTS € 50 ÉN EEN AFSPRAAK!


Bellen is een vak apart. Hoe verleidt u uw prospect aan de telefoon? Wij leren u graag de fijne kneepjes van het vak. In één dagdeel. Telefonische acquisitie is zoveel eenvoudiger dan u misschien denkt.

Deze training Telefonische acquisitie kost u nagenoeg niets. Die geven wij u in ruil voor een bijdrage van €50 én een afspraak met de directeur binnen uw bedrijf.

Onze opdrachtgevers