CASE – AOMB

Frank Reijnen AOMB

“Prospectory partner in business voor AOMB.”

Frank Reijnen – CEO

 

Frank Reijnen AOMBAOMB (Algemeen Octrooi- en Merken Bureau) helpt ondernemers en ondernemende organisaties zich te beschermen tegen namaak en navolging.
Door zulke bescherming kunnen ondernemers zich onderscheiden met originele merken, worden uitvindingen rendabel gemaakt en investeringen in innovatie zinvol. De kern van waarde in organisaties wordt uiteindelijk gevormd door de creativiteit, intelligentie en deskundigheid die maakt dat de organisatie zichzelf positioneert, een eigen propositie aanbiedt en specifieke markten aanspreekt.
De mensen van AOMB adviseren bij de bescherming van die eigenheid, die oorspronkelijkheid en creativiteit. Zij brengen bescherming tot stand en verdedigen het Intellectueel eigendom.

AOMB was op zoek naar mogelijkheden om het verkoopkanaal te verbeteren.
Een aantal jaren terug was de situatie ideaal, klanten wisten AOMB te vinden.
Frank Reijnen, CEO van AOMB, voorzag echter dat deze situatie in de toekomst zou veranderen. Om bestaansrecht te behouden, ging hij op zoek naar middelen om de commerciële kracht te vergroten door de commerciële adviseurs meer te ontwikkelen en hun taken helder te maken.

Via een bestaande relatie kwam Frank Reijnen in contact met Prospectory.
Prospectory heeft het proces ondersteund om de kanteling van technisch georiënteerde teams naar marktgerichte business units te realiseren.
Door middel van funnel management op basis van Prospectory’s 4 stappen naar succes en de inzet van diverse trainingen heeft Prospectory het kantelingsproces ondersteund.

De hands-on aanpak, down to earth instelling en praktische invulling maakten de inzet van Prospectory zeer plezierig en resultaatgericht. Bij Prospectory is het “what you see is what you get”!
“Voor mij is Prospectory een partner in business”, aldus Frank Reijnen. Zij begrijpen de wederzijdse problemen en aandachtspunten. Graag wil Frank Reijnen toevoegen dat Prospectory een prima prijs/kwaliteit verhouding levert.