CASE – Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek

Jeroen Engelbertink

“Persoonlijke en commerciële groei door individueel maatwerk!”

Jeroen Engelbertink – Manager Private Banking

 

Jeroen EngelbertinkRabobank Noord- en Oost-Achterhoek (NOA) is een vestiging van de Rabobank die, samen met hun leden en klanten, actief is en initiatieven initieert in Noord- en Oost-Achterhoek.

Binnen de discipline Private Banking was behoefte aan meer focus en discipline op acquisitie. Rabobank NOA schakelde Prospectory in om te ondersteunen bij de verdere professionalisering van de acquisitiekracht om duurzame groei voor de lange termijn te waarborgen. “Het management stuurt aan op een professionele samenwerking met en binnen het team”, aldus Jeroen Engelbertink, manager Private Banking.

Het Private Banking team had behoefte aan handvatten, waarbij iedereen zich comfortabel voelt en welke aansluiten op de competenties per individu. Prospectory heeft hier met een maatwerk oplossing bijzonder goed op ingespeeld. Workshops werden ingezet om diverse vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast werden resultaatsessies ingezet, welke onderscheidend zijn voor Prospectory. Tijdens de resultaatsessies worden de deelnemers met parate kennis en ervaring begeleid.

Jeroen Engelbertink geeft aan dat hij de aanpak van Prospectory bijzonder enthousiasmerend vindt. Er wordt niet om feiten heen gedraaid. Zonder wrijving geen glans! De deelnemers worden op een prettige manier en in een veilige omgeving met zichzelf geconfronteerd en uit hun comfort zone gehaald, waarbij eenieder op haar/zijn eigen manier kan groeien.

Uiteindelijk is het Private Banking team sterker geworden. Met onder andere de bijdrage van Prospectory worden de ambitieuze doelstellingen en resultaten voor 2017 behaald!