CASE – Sogeti

RJ 2016 2

“Inleven in de klant ligt bij Prospectory op een heel hoog niveau”

Robert Jan ten Dijke – Business Line Manager

 

RJ 2016 2Sogeti is een innovatieve IT-dienstverlener die betekenisvol wil zijn binnen iedere relatie die zij onderhoudt. Sogeti helpt organisaties bij het ontwerpen, realiseren, implementeren, testen en beheren van waardevaste IT-oplossingen. Sogeti wil waarde toevoegen, het verschil maken, maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en daarbij de verwachtingen van klanten, partners én medewerkers overtreffen. Daarom kiezen zij steevast voor langdurige en duurzame relaties, zodat zij zich optimaal kunnen verbinden aan de doelen en het resultaat bij de klant.

“Tegenwoordig wordt steeds meer IT-ontwikkeling vanuit de business geïnitieerd. Om deze doelgroep te bereiken heb je een ander verhaal nodig om een dialoog met business stakeholders aan te gaan”, aldus Robert Jan ten Dijke, Business Line Manager bij Sogeti. Prospectory is benaderd om bestaande proposities aan te passen en de sales funnel uit te breiden.

Prospectory is aan de slag gegaan met een propositie reset op basis van relevante markttrends en haalt met analyse concrete sales acties op voor een aantal bestaande klanten.

“Het was zeer waardevol om ons IT-technologie aanbod vanuit een andere bril te bekijken en ons zo uit de IT-koker te halen, een echte eye-opener”, aldus Robert Jan. De verkregen informatie vanuit de data-analyse is zeer nuttig en concreet en zorgt voor veel meer sales acties.

Opvallend vond Robert Jan de manier waarop Prospectory zich verdiept heeft in de inhoud. “Inleven in de klant ligt bij Prospectory op een heel hoog niveau!”.