CASE – UP learning

Martin van den Broek UP

“Prospectory heeft ons geleerd alles uit onszelf en klanten te halen”

Martin van den Broek – Managing Director 

 

Martin van den Broek UP

UP learning is gespecialiseerd in e-learning en het optimaliseren van digitale werkomgevingen, met als missie om alles uit talenten te halen door het creëren van ‘de ultieme mix van leren, kennisdeling en moderne technologie’. UP learning onderscheidt zich door inzet van de meest innovatieve leeropdrachten, waaronder Immersive learning met VR-technologie.

UP learning vond in Prospectory een partner die hen kon helpen met verdere professionalisering van de acquisitiekracht om duurzame groei voor de langere termijn te waarborgen.

Prospectory werd ingezet om commerciële processen te verbeteren met als doel de omzet te verhogen door alles uit de teams van verkopers en consultants te halen. Vaardigheden en sturing op discipline zijn geoptimaliseerd om meer uit bestaande klanten te kunnen halen en nieuwe klanten te kunnen werven. Door hands-on interventies en sturing is een proces geborgd waarbij de deelnemer zelf doet wat nodig is om business te genereren. Daarnaast zorgt dit proces ervoor dat salesmanagement efficiënter en meer resultaatgericht haar taken kan uitvoeren.

“Door de uitgebreide communicatie- en coaching skills van de Prospectory contactpersoon, werden per individu razendsnel de ontwikkelpunten blootgelegd. Daarna zijn de teams in een combinatie van klassikale training en individuele coaching verder getraind en begeleid”, aldus Martin van den Broek, Managing Director. De combinatie van commercieel inzicht en mensenkennis werd als zeer prettig ervaren.

Binnen UP learning is in korte tijd een zichtbare omslag van mindset ontstaan bij iedereen die met klanten te maken heeft. Men is veel scherper op commerciële kansen en in staat meer zelfstandig business te genereren. Het resultaat hiervan is dat de omzetgroei in een stroomversnelling is geraakt. “Zonder de inzet van Prospectory hadden we dit niet zo snel kunnen bereiken”, aldus Martin van den Broek.