Vacature Sales Student

Ben jij een leergierige, commercieel ingestelde en resultaatgerichte student? Heb jij een natuurlijke drang om te scoren en je vindt telefonische acquisitie leuk? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die een commerciële of relevante studie volgt. Wil jij al jouw ervaring en kennis, die jij inmiddels hebt opgedaan tijdens je studie in de praktijk toepassen?

Dat kan bij Prospectory! Per september 2016 zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student met een commerciële studierichting.

Prospectory is een gespecialiseerde aanbieder op het gebied van leadgeneratie en dealgeneratie. Prospectory is een virtueel bedrijf, de medewerkers werken vanuit hun eigen locatie.

Wat houdt de vacature in?

Als sales student bij Prospectory start je met het doen van marktonderzoek binnen een nader te bepalen marktgebied. Na het onderzoek stel je zelf bellijsten samen, waarna je aan de hand van deze bellijsten zelf aan de slag gaat met het telefonisch benaderen van prospects. Je krijgt vanuit Prospectory een goede begeleiding om jouw sales skills te ontwikkelen. Eventuele doorgroeimogelijkheden zijn mogelijk.

Er wordt verwacht dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en een positieve, klantgerichte houding hebt. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must.

  • Periode: vanaf september 2016, einddatum in overleg.
  • Aantal uren per week in overleg.
  • Goede begeleiding.
  • Virtuele werkplek.
  • Vergoeding: nader te bepalen.
  • Opleiding: minimaal HBO-niveau, Commerciële Economie, Marketing of andere sales gerelateerde studie.

Interesse?

Interesse om als sales student bij Prospectory aan de slag te gaan? Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer direct en stuur jouw CV en motivatie naar ellen.vanschaik@prospectory.com. Voor meer informatie over deze vacature is zij te bereiken op: 06 37 607 903.

Je nieuwe collega’s